Barevné sklenky Kolorky jsou ve velikostech 350ml a 450ml. Do objednávky budou dány sklenky dle aktuální dostupnosti (může Vám místo sklenky s objemem 350ml příjít 450ml). Cenově jsou stejné. Objednávky přijaté a uhrazené do 7.12.2022 zpracuji a odešlu ještě před Vánoci. U ostatních se pokusím, ale nemohu slíbit včasné dodání do Vánoc 💙 Děkuji za pochopení.
Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
28.11.2022
Fialky konečně skladem!
Dlouho očekávané FIALKY jsou konečně tady! :-) Ano, je to tak. Už jsem tomu skoro ani nevěřila, že by došly před Vánoci. Ale ano - zázraky se prej d... číst celé
24.11.2022
Měsíc do startu :-) termíny dodání
Ano, je to tak. Uteklo to jako voda a už za měsíc přiletí Ježíšek. :-) Chtěla jsem vás moc poprosit, pokud nad objednávkou přemýšlíte, určitě jí uděl... číst celé
16.11.2022
Kolorky - dostupnost
Konečně jsou tady dlouho očekávané černé Kolorky!   Jediný rozdíl je, že jsou o 1 deci větší - mají 450 ml (srovnání na fotce s klasickou Kolorkou 3... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
28.11.2022 Akce
Vánoční jarmark v Riegrově 51, 26.11.-27.11.2022
Vánoční atmosféra! Všude kolem nás! :-) číst celé
01.11.2022 Akce
Veletrh svatební inspirace 30.10.2022
Letos jsem se poprvé účastnila také Veletrhu svatební inspirace v Plzni... :-) číst celé
24.10.2022 Akce
Svatební veletrh Jihočeské nevěsty 22.10.2022
Pro mě to bylo poprvé :-) a bylo to super! číst celé
Zobrazit všechny články
Zůstaňme ve spojení!

Děláš občas radost svým blízkým, šéfům nebo jsi ten typ, který běhá po obchodech na poslední chvilku? Ušetřím ti čas! Připoj se k odběru novinek a buď první, kdo se dozví o akčních nabídkách.

Facebook
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas Andree Šůchové, se sídlem Trocnov 23, 373 12 Borovany, identifikační číslo: 74808796, zapsanou v živnostenském rejstříku od 1. 3. 2009, (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Vánoční jarmark v Riegrově 51, 26.11.-27.11.2022
28.11.2022 Akce
Vánoční jarmark v Riegrově 51, 26.11.-27.11.2022
Vánoční atmosféra! Všude kolem nás! :-) číst celé
Veletrh svatební inspirace 30.10.2022
01.11.2022 Akce
Veletrh svatební inspirace 30.10.2022
Letos jsem se poprvé účastnila také Veletrhu svatební inspirace v Plzni... :-) číst celé
Svatební veletrh Jihočeské nevěsty 22.10.2022
24.10.2022 Akce
Svatební veletrh Jihočeské nevěsty 22.10.2022
Pro mě to bylo poprvé :-) a bylo to super! číst celé
Budějcký Pa-peer 8.10.2022
10.10.2022 Akce
Budějcký Pa-peer 8.10.2022
Jaké to bylo na Pa-peeru v Českých Budějovicích? :-) číst celé
Zůstaňme ve spojení!
Z ňjůsletru se můžeš kdykoli odhlásit!
Co je to lettering?

Lettering je tzv. umění kreslení písma.

Písmenka vlastně nepíšete, ale kreslíte je. 

Vše, co na tomto e-shopu vidíte,

je psané ručně a s LPC

(Láskou, Péčí a Citem).

 

Kontakty
Andyna ART
info@andyna.cz
(Po-Pá, 8-16 hod.)
Copyright © www.andyna.cz
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz